Alla inlägg under maj 2010

Av Matilda - 23 maj 2010 16:11

Jaha då har ännu en helg i princip passerat. Det var varit full rulle hela tiden.

Lördagen blev iallafall väldigt lyckad. Åkte hem från Jakob mitt på dagen och fixade mig lite. Sen åkte jag tillbaka och käkade med hans familj och lite släkt. Det var apfint väder. Sedan drog jag hem och tog det lugnt tills kvällningen. Då var det bara att dra på sig lite fina kläder och dra hem till Nike, där grabbarna grus befann sig sedan x antal timmar att dömma av alla tomburkar och flaskor ;). Vid nio bar det av i taxi till Jossans lägenhet i Kungsängen. Där var det lite mer dricka och fler droppade in. Sedan gick vi ner till Sportbaren och tillbrngade kvällen i öltältet. När vi tröttnade drog vi till Nike igen där jag somnade medan dom grillade korv. Jakob och jag drog hem till honom (vi gick över åkern, jag ramlade i ett dike och mina skor är förstörda) och jag somnade i Jakobs famn.


Idag har jag dömt en match i spöregn. Nu ska jag plugga.

Av Matilda - 22 maj 2010 10:45

Efter allt jobb igår var jag lite halvdöd när jag åkte till Jakob, men sedan bar det iallafall av till Jönsson för lite grillkväll. Det var mycket trevligt. Killarna åkte på storstryk i kubb, trots att dom var nästan dubbelt så många och fuskade ;)

Nu är jag precis hemkommen och ska bara hinna med lite plugg och fixa mig, sedan där det av tillbaka till Jakob för att fira hans 22-års dag. Jag är inte alls lite nervös för att träffa hela hans släkt och familj haha.

Kvällen är än så länge oviss.

Av Matilda - 21 maj 2010 09:43

En lektion i skolan, och nu ska jag iväg och jobba ;) först 11-16.30 sen 17.30-21.30....Inte mkt fritid här inte..


Det har varit värt alla snesteg och besvikelser, för att träffa dig <3

Av Matilda - 19 maj 2010 16:27

Skickade in mitt MP-arbete igår innan jag däckade i sängen med världens migrän. Det innebar att jag inte behövde gå till skolan idag, vilket gjorde att jag istället jobbade 8-16. Klirr i kassan i juni, tack tack. Det är ett ganska jobbigt jobb, och intensivt vissa perioder. Men när barnen börjar ropa på "Tilla" dör jag lite varje gång, och när solen skiner är det världens bästa jobb. Jag jobbar på ett dagis om det är någon som inte förstår vad jag surrar om :P

Nu blir det mer plugg, 1,5vecka kvar innan betygen sätts, och ja, det är intensivt ända in i slutet. Sedan hoppas jag att min man har lite tid över för mig :D<3

Av Matilda - 18 maj 2010 19:27

Det finns killar och det finns killar.

Nyss vaknade jag från min efter-skola-och-jobb-koma och hittde ett sms från min man. "Hej finaste,vad gör du". Om bara fler killar visste hur lätt det är att göra en tjej lycklig ;)


Och ja B, du förtjänar bättre. Inte ens det, du förtjänar det bästa. Men det är du själv som måste inde vad det bästa är, för dig <3

Av Matilda - 17 maj 2010 19:54

Jobbat hela dagen, plugat och nu ska jag åka med B och kolla när min man jagar n fånig läderboll på en stor gräsmatta.


P.S mitt jobb är bäst när det är fint väder.

P.S.2 jag är blond igen gott folk.

Av Matilda - 12 maj 2010 13:20

Studenten kommer bara närmare och närmare nu. Vi har två veckor kvar av skolarbete. fatta! Två veckor kvar med gymnasietstudier. Helt galet. Det känns som om det är hundra år sedan vi började UBG, och ändå har sista året gått ruggigt fort.

Nu väntas långhelg, vilket är skönt. Det firas med massa plugg och tid hos J<3


Har planerat skrämmande lite inför studenten. Folk frågar vad jag vill ha...hm..ingen aning..Smycken :) då kmr frågor om vilket märke...hm...ingen aning. Jobbigt när folk vill köpa dyra saker till mig ;)


Nej, jag orkar inte bry mig. Det är alltid någonting. I början gjorde det mig rädd, nu blir jag bara likgiltig. Det är ditt val, och inga ursäkter i världen kan ändra på det.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards