Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Matilda - 31 maj 2010 17:57

Nu när studnten kommer allt närmare och närmare är det omöjligt att inte filosofera om framtiden som händer i höst. Kommer jag in på universitetet eller inte? Vill jag börja plugga direkt? Vilka nack-och fördelar finns det med att börja plugga direkt? jobba eller resa? Törs jag resa iväg själv?


Helst av allt vill jag åka iväg till Australien. Jag vill inte ha ett au pair jobb, jag vill jobba mitt ute i ingenstans på en ranch. Så skönt att bara åka iväg till ett ställe där jag får jobba häcken av mig och bara försvinna. Inte behöva bry sig om sitt utseende eller vilka kläder jag ska  välja morgon.


Annars vill jag se Satc 2 en gång till.

Av Matilda - 31 maj 2010 11:21

Jag har haft en ganska bra helg. Fredagen inleddes med besök av mormor och moster, och vid tio drog jag till jakob som slutat jobba då.

På Lördagen var jag och pappa i stinsen för att leta reda på kläder till honom till studenten. Det blev nog ganska bra, för ärligt talat, bara han ser något så när ut så skiter jag i vilket, det är min dag och min outfit är det viktigaste ;) På kvällen drog jag och slappade hos Becca tills hon tröttnade på mig och drog till Fredrik :P

Då tillbringade jag lite tid hos Jakob. Söndagen var tillägnad mor så jag hade lite finurligt köpt biljetter till Sex and the City 2 (med pappas kort ofc haha) så vi käkade lite i kista innan, jag klippte mig (frisöern gick nästan ner i spagat för att min hårfärg var så fin och för att jag fixat det själv. Det roligaste han frågade vilken färg det var, jag hummade lite och ryckte på axlarna. Kände inte för att dra mina tio misslyckade hårfärgningar) sedan gick jag på jakt efter en kofta (enligt senaste rapporten ska det vara 9 grader på min student) och lite underkläder som funkar under klänningen. Det var väl ungefär den dagen. Sen drog jag och spenderade det sista av helgen hemma hos jakob :)


Nu ska jag snart ha min sista affärsjuridik. Dessutom har jag köpt biljett till slutskivan...det närmar sig!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards