Alla inlägg under januari 2010

Av Matilda - 3 januari 2010 14:30

  

Jag kollade på The Proposal igår. Den var faktiskt riktigt rar, dock känns det som att två-helt-olika-personer-fejkar-äktenskap-temat inte är särskilt nytt. Dock upptäckte jag ryan Reynolds. Nästan otoligt het ;) Det är inte bara hans utseende, hans röst är sjukt sexig ;)

  

Jag kan inte riktigt komma underfund med vem av dessa två som har tur. Sjukt vackert par hur som helst. Antingen får dom monstruöst vackra barn, eller typ jättefula. Scarlett Johansson har mitt (och mångas) drömansikte, och rösten behöver inte ens tas upp.

Av Matilda - 3 januari 2010 14:21

Jag har skaffat mig ett underbart avslappnad och ickeavancerad lovrutin. Sova till tio-tiden, äta frukost i sängen och kolla på satc fram tills dess att jag kommer på någonting vettigt att göra. Såååå skönt. Men imorgon är det måndag, så då blir det lite plugg också.


Färgade håret igår, och det blir nog rätt bra. Nästa gång blir det nog en ljusare färg dock, om jag ska hinna bli ljus till studenten. Fast jag ska nog inte gå tillbaka till min platina färg, det får nog bli någon slags nougatnyans, mycket sexigt till solbränna :) och det är enkel att fixa på kontgjord väg hehe.


Än då länge går mina löften inte så bra, men jag skyller på att jag har förkylningskänningar.


Ikväll blir det bio, Avatar. Äntligen :) förhoppningsvis bra film, och trevligt sällskap.

Jag har dessutom upptäck att jag får gå på vänjakt, eftersom min BFF mer eller mindre övergett mig, iallafall fysiskt. Inte fysiskt så, men våra vänskap sköts mest på sms.

Av Matilda - 2 januari 2010 20:14

Eftersom jag har fuskat idag med både hamburgare och biogodis blev det fruktsallad till middag, uta grädde för första gången typ.


B och jag har gemensamt kommit fram till att gud måste vara en man. Jag menar, har ni försökt "skala" ett granatäpple? Vem fan kom på en konstig frukt med ätbara kärnor som ska vara inlindade i massa vittt skit? En man såklart. Och vidare, varför heter det granatÄPPLE??? det är inte det minsta likt åpple. Jag tycker att ett enkelt namn som granatfrukt hade suttit fint. Men som sagt, det är helt klart en mans verk :P

Nu ska jag vara social och njuta av mitt sällskap.

Av Matilda - 2 januari 2010 19:08

Vaknade först halv nio och funderade på att gå upp. Dock kändes min kropp flera ton tung (vilket inte är långt från sanningen) så jag slumrade om för en planerad slummerkvart. N'r jag kollade på klockan nästa gång var den kvart i elva. Aja, det är både lov och lördag. Lite frukost och satc, sedan vid tvåtiden ville J (min 4åriga lillebror) gå på bio, så han, mamma och jag drog till Jakan för att kolla på Upp. Lite shopping (en tröja) hann vi med innan, samt tjocka en hamburgare.

Filmen var helt ok, inte så rolig som pixars ilmer brukar vara. Den här var allvarligare och handlade mer om relationer. Men men, det var en stunds underhållning.


Kvällen kommer att spenderas till film och lite fruktsallad. Blir mysigt, och plånboken mår mycket bättre av det. Dock hade en utgång varit trevlig. Eller en annan herres sällskap.

Av Matilda - 1 januari 2010 16:23

Då var äntligen nyåröver för den här gången. Natten var helt ok, och bättre blev den efter ett halv glas captain morgan. Telefonnätet packade ihop runt tolvslaget, vilket var ganska skönt. Dock lyckades jag ringa olämpliga personer, men det är inte en chans att folket jag pratade med skulle kunna missänka att jag var nykter, så jag har någonting att skylla på helt klart.


Än så länge hr jag inte gjort mycket år 2010. Jag har druckit tre liter treo för att ens känna mig som en människa. Sedan har jag legat i sängen hela dagen, men jag har bestämt mig för att det är okej, såhär dagen efter nyår.


Sen kommer det till det här med nyårslöften.

- Träna minst 3ggr i veckan

- Gå ner 5kg

- Skaffa ett jobb

- Sluta tycka synd om mig själv och istället göra någonting åt det.

- Minimera mitt sockerintag till helger, till att börja med.


2010 kommer bjuda på massor av trevliga saker. The thing of the year kommer vara studenten 4 juni. Blandade känslor där. Sedan kommer sista delen av våren förgyllas med lite studentskivor och liknande saker. Det här kan bli bra. Tror jag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards