Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Matilda - 11 februari 2010 20:57

Det är officiellt, jag fungerar inte om jag inte får träna. Galet jobbigt, men skönt som sjutton :)

På väg hem smsade min favorit chef (eller hon är inte chef, men det är hon som fixar när det behövs extrapersonal) och ville att jag skulle jobba. Så efter provet blir det bara att gasa dit. Bäst att passa på när det behövs och när jag har tillgång till bil så att jag blir lite flexibel. HIstoria lektionen är iallafall så sjukt tråkig och har väldigs håltimme. Det blev lite cash istället, och så får jag träffa mina favoritbarn :) Jag är egentligen ingen genuin barnperson, men man fäster sig snabbt vid dem iallafall. Dom som säger annat har bara ingen erfarenhet. 

Nu blir det plugg inför provet imorgon.

Chao

Av Matilda - 11 februari 2010 16:03

Den här veckan har det gått neråt. Har ätit massa onödigt skit och förmodligen blir det bara tre träningar den här veckan. Inte bra.

Från och med nu blir det frukost (fiberhavregrynsgröt m russin) Lunch (minska kolhydrater) mellanmål (lågkalorieyoghurt med sockerfri müsli eller knäckebröd med skinka) middag (like kolhydrater) Allting imellan får bestå av frukt. Inget kvällsätande. Därmed basta. Träning fyra dagar i veckan tills temperaturen ligger på plus. Då blir det spring och promenader också.


Skolan går lite bättre, ibland. PRESTATIONSÅNGEST.

Jobb går mer än bra :) Cash is king

Kärlek...mest lek.

Ovido - Quiz & Flashcards