Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Matilda - 22 februari 2010 18:51

Jag håller på och förstör för mig själv. Jag vet att jag kan vara lynnig ibland (läs bitchig) men det är inte personligt riktat, även om det mer än en gång går ut över dig. Jag har sagt det så många gånger, men det är bara för att du betyder så mycket för mig att jag inte riktigt vet hur jag ska hantera det. Jag är rädd att du ska välja bort mig för någon snyggare, smartare och roligare person. Jag hoppas du förstår och kan förlåta det. Jag behandlar dig inte ens hälften så bra som du förtjänar, och det gör ont. Jag ska bättra mig, och jag hoppas att du orkar stå ut med mig under tiden. Jag älskar dig mest <3

Av Matilda - 22 februari 2010 18:44

Nu har jag tagit igen det jag inte orkade göra under dagen i skolväg. Nu blir det fri lek en stund, tills det är dags att börja tänka över vad jag ska säga på spanskan där vi ska ha "jobbintervjuer". Tydligen har vi något svenska tal som ska hållas snart, men det tar jag tag i senare i veckan. Sedan måste jag börja på min jämförelse mellan ryssland/sovjet, kina och usa. Spännande, verkligen.

Min förkylning är påväg mot det bättre, och jag är inställd på träning på onsdag.

Fick även lite jobbtider för sportlovet, det visade sig att jag ska jobba 14 timmar på måndagen (två olika jobb). Kan ju bli lite småjobbigt kanske :)

Av Matilda - 22 februari 2010 14:05

JAg ångrar mig väldigt mycket över att jag inte stannade hemma ida. Pissigt och kallt är det, och jag har inte gjort någonting vettigt =plugg ikväll. Men att sitta hemma vid datorn är inte samma sak som i skolan. Jag pluggar hellre ikväll.

Jag försökte även flirta lite så att jag kan få följa med till turkiet i två veckor. Tyvär tror jag inte att den andra parten i samtalet var lika seriös som jag. Jag försökte ta fram mina finatse egenskaper och sälja mig själv, men det gick sisådär. Eller han var mycket positiv till en privat vattenflaskebärare, men det kan nog bli svårt iaf ;) Jag kan till och med säkna mig till nivån att jag kan tvätta äckliga och svettiga träningskläder

Ovido - Quiz & Flashcards