Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Matilda - 20 februari 2010 22:45

Körde preic hem B i snöstormen. Mindre trevligt. Vi somnade i varsin ände av sängen innan halv tio. Coolt, verkligen. Vi är riktiga partypinglor. Så fort jag mår bättre och snön försvinner har jag mycket att ta igen. Men nu är det mest ett apatiskt tillstånd.

Jag vill se shutter island, den verkar cool, o leo dicaprio har än så länge inte gjort en dålig film.

Jag har ätit för mycket chips. Jag fattar inte vad mitt fel är. Jag vill bli smal, jag vill inte äta massa skit, och ändå gör jag det. Vart logger logiken i det? Är det helt fel i mitt huvud?....svar ja :)

Jag är iallafall fin i håret :) och jag hoppas på lite lön snart så att tröjan kan bli min.


P.S jag saknar min bästa vän.

Av Matilda - 20 februari 2010 17:14

Vaknade upp och bleb besivek direkt när jag upptäckte att min förkylning icke blivit bättre = ingen träning. Låg i sängen och åt frukost medan jag tittade på Sherlock Holmes (3e gången den här veckan, apbra film :) ) och hade det allmännt slappt. Sedan blev det en tripp till Kista. Klippte håret så nu är det fint igen, bort med alla slitna toppar. Sedan blev det snokande i affärer. Mamma hittade ett par stövlar. Jag förälskade mig i en tröja på H&M sonia rykiel, den var rosa kortärmad med en krona och strass på. Superduper söt. Dock bestämde jag mig för att vänta med att slå till. Så vi strosade vidare. Till Monki. Där blev det fundande utan dess like. Jag hade bestämt mig för att köpa den svarta sammetsklänningen som jag spanat på x antal gånger. Tror ni inte att den är på 75% rabatt :D Halleluja, detta är min religion (om ni inte går i min klass fattar ni inte vad jag snackar om) snodde snabbt åt mig en och rusade till provrummet. Underbart, satt som en smäck...dock får jag dra in magen lite för att inte se så bullformad ut, men sånt är livet. Skinsnygg urringning. Sedan fick jag med mig en t-shirt och ett didem. Allt detta samt en tröja till mamma för ingenting. Skuttade ut ur afären lycklig och glad. Enda tills jag kom tillbaka till H&M för att fira mina fynd med den rosa tröjan. Tror ni att det fanns en endaste tröja kvar? Nix. En aning dyster traskade jag vidare. Sedan blev det lunch, två mezetallrikar delat på tre. Goodie! Dock lite mycket röror i förhållande till maten. Men gott var det!

Sedan lite mer spanande, och iväg till IKEA. Där blev det inköp i form av kudde,servetter (mamma köper ALLTID servetter på IKEA, vi skulle kunna kallas familjen servett) samt lite annat krimskrams. Nu är alla kläder upphängda i garderoben, mjukiskläder och sockar är så och jag tar mig själv i huvudet stup i kvarten för att känna på mitt lena hår.

Brasan är tänd, jag har gjort varm chocklad med ostmackor och är tämligen nöjd med min tillvaro för stunden.

  

Bjuder på en bild från h&m's hemsida. Jag ångrar mig som sjutton att jag inte slog till. Och den kommer ändå inte till sin rätta på bilden.


Ovido - Quiz & Flashcards