Alla inlägg under november 2009

Av Matilda - 15 november 2009 22:01

JAg känner inte för att blogga ikväll. Imorgon är den ny vecka, nya tag.

Av Matilda - 15 november 2009 22:01

JAg känner inte för att blogga ikväll. Imorgon är den ny vekca, nya tag.

Av Matilda - 13 november 2009 21:52

dålig uppdatering idag. hehe. Det har inte hänt så mycket. Snart ska jag hämta pappa i Uppsala, det känns fett vuxet att åka och hämta honom, han har varit ute och druckit lite öl med sina kollegor. Sedan blir det kanske ksängen över natten. Det är så mysigt. Jag vill leva kvar i min bubbla. Jag vill inte att masa folk ska komma och lägga sig i. No one knows what goes around behind closed doores.

Av Matilda - 12 november 2009 14:01

jag får snaaaaaaaaart åka hem för dagen :) Efter alla redovisningar och prövningar förtjänar jag att ligga i sängen och kolla på vänner ;)

Av Matilda - 11 november 2009 23:23

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.


Jag har i och för sig lite högre ambitioner än så, men jag säger ju att en juristkarriär är som klippt och skuren för mig ;)

Av Matilda - 11 november 2009 23:16

Morgondagen kan bli mycket inressant. Jag är trött i ögonen, men hjärnan arbetar för fullt. Detta är sista gången jag dricker kaffe på kvälen, och definitivt sista gången jag skriver ett tal kvällen innan jag ska hålla det.

Av Matilda - 11 november 2009 19:37

Jag börjar bli illamående. Är sjukt nervös för imorgon. Ska hålla en liten presentation på spanska, och sedan tal i svenska. Skjut mig någon snälla?

Av Matilda - 11 november 2009 16:15

Jag läser väldigt många bloggar varje dag, flera gånger om dagen. Jag tycker att det är underhållande. Men nu håller jag seriöst på att tröttna. Det är sånt gnäll om att ingen respekterar deras privatliv, dom bråkar och "Jag är ärlig, det är hon/han som är falsk".

För det första är det inte direkt någon som tvingar dom att skriva privata saker, lägga ut bilder eller skriva om hur hög deras alkoholkonsumtion är. Det är ett val dom själva gjort. Att tänka efter vilken image man vill ha är tydligen inte alls att tänka på. Och det hjälper inte att dom skriver och talar om att det bara är en roll dom spelar. För dom kommer få den stämpeln deras blogg ger. Så är det.

Och det här med att alla är falska, elaka och dumma som inte respekterar deras privatliv. Dom respekterar ju inte ens sina egna, varför skulle deras läsare göra det?

Dessutom fattar jag fortfarande inte hur dom kan tjäna pengar (jag tror inte det är dom prisklasserna dom anger, men betalt får dom ju.) jag förstår inte vilka företag som vill "sponsra" fjortisar som hittar på att dom byter killar som jag byter strupmor, dricker alkohol jämnt och shoppar billig foundation. Det kanske skulle vara bra med åldersgräns på bloggandet, så att jag slipper skämmas för att vara svensk. Och dom har verkligen ingenting annat än sina bloggar. Jag menar det är mil mellan att vara känd för sin blogg och tex. Carolina gynning som bloggar OM sitt liv, inte som fjortisarna, vars bloggar ÄR deras liv.

Och det är bara att inse, allt dom skriver är typ påhittat. Jag tror inte på någonting jag läser längre. Dom gör verkligen vad som helst för att få fler läsare. Men allt som dom skriver/lägger upp kommer att finnas kvar. Kul för dom. Not.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards