Alla inlägg under november 2009

SvC

Av Matilda - 9 november 2009 15:13

Jag trodde svenska C skulle vara en utmaning, det här är bara tråkigt. Om någon har ett förslag på aktuellt ämne jag kan skriva en uppsats om får ni gärna tipsa. Obs, jag kommer över min döda kropp skriva om grissjukdomen!

Av Matilda - 9 november 2009 08:27

Sitter i skolan. Har varit här sedan kvart i åtta. Suck. Jag och B bestämmdes oss för att vara ambitiösa och åka bil till skolan. Det var i och för sig skänt. Mindre skönt var det när klockan ringde tio över sex. Jag somnade igår med en lätt känsla av panik, och vaknade med en tung känsla av panik. tiden räcker inte till till det jag vill göra. Jag orkar inte plugga hela jävla tiden. Aja, nu ska jag sluta gnälla. Iallafall på skolan ;)

Ibland är timingen sämst. Varför kan man inte träffa folk utan att dom ska försvinna iväg. Och en sak till. En människa kan uttrycka känslor efter en gång, medans jag ständigt är som ett frågetecken vad g'äller den andra som jag träffat massor av gånger. Suck. Det vill sig helt enkelt inte.

Av Matilda - 8 november 2009 21:17

Vill vara hos dig. det skulle göra min kväll.

Kul att jag har massa plugg som jag borde gjort. Varför är jag så laaaat?


Dagens bästa;

"Förpackningen är snygg, men innehållet är något blaskigt".

Av Matilda - 8 november 2009 13:04

Jahopp då var det söndag. Baksmällan har åtgärdats med mat, vatten och ibumetin. Det blev utgång igår, till Metro. Det var inte spec roligt, så jag och E drog hem med sista tpget, efter ett välbehövligt stopp på Burger King. Jag är helt enkelt inte taggad på att träffa massa ytliga, fulla männiksor som jag aldrig kommer träffa igen. suck...jag har blivit tråkig. Men det betyder ingenting. Jag vill omge mig med kärlek, inte lukt av fylla och cigarettrök. Det är kul ibland. Men jag vill ha npgonting äkta, någonting riktigt. Aja.


Idag är det fars dag. Min lilla pappa har fått en skjorta (det är lätt att leta färg när jag har lika ögonfärg som honom (a) ) samt en slips och strumpor. Riktigt fint faktiskt. När jag var yngre var jag en kopia av min pappa. Vi är fortfarande rätt lika (väldigt lika hehe) men jag har fått mer drag av mamma. det är i och för sig rätt skönt att ha lite kvinnliga drag i allafall haha. Men vi har precis likadan näsa, ögonbryn(dock är mina formade nu, men i naturligt tillstånd) samt käkform. Haha. När jag var i stallet en gång (kanske var 12år) och pappa var med var det en kvinna som började asgarva för att vi var så lika. Jag har alltid varit pappas flicka :)

Av Matilda - 7 november 2009 16:50

Det vanks utgång ikväll :) Mkt nöje!

Detta är en superhelg med andra ord ;)

Av Matilda - 7 november 2009 11:15

Hemma igen. Natten spenderades i kungsängen. Mys :)

Av Matilda - 6 november 2009 20:09

Och väntan fortsätter...


Kollar på idol. Jag får damp! Hur kan rabhi eller vad han nu heter vara kvar? Så otroligt intetsägande!

Och hans röst, han ser biffig ut, och sedan när han öppnar käften är det skitmesigt. Nej, nu är jag elak. Nej föresten, det är jag fan inte. Alla har rätt till en åsikt. Jag skulle kunna vara mycket elakare...lätt ;)

Av Matilda - 6 november 2009 15:12

Nuläget beskrivs bäst med rätt och slätt frustration. Ska jag sitta och vänta på att du ska välja mig eller inte. Hurvida du ska spendera kvällen med mig eller någon annan? Jag har blivit, som bäst, ett andrahandsval. Nej men jag ska inte vara bitter. Pojkstackaren måste ju få umgås med sina kompisar också :) Så länge han håller tassarna i styr vill säga.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards