Alla inlägg under februari 2010

Av Matilda - 8 februari 2010 08:29

Klockan är bara halv nio och jag har redan hunnit med massor. En vända på arlanda, fixat mig, gjort C lyckloig och besviken inom ett idsintervall på två minuter samt bestmt mig för att dra bil till skolan.

Arlanda gick bra. Jag lyckades orientera mig hem helt själv. FAr ska bli hämtad på fredag 00.30 eller egentligen blir det på lördag. Tror jag...hm..nu blev jag fasligt osäker. Kan ju bli väldigt fel. Ber till atta närvarande gudar att det är lördag. Annars blir jag trött på fredag.

JAg lyckades skicka ett litete sms om förfrågan över första lektion i skolan till C. Han trodde att jag skulle ge honom skjuts, men han börjar mycket tidigare än mig. Då blev han ledsen. Kanske ska tillägga att mannen (eller pojken) ifråga har ungefär 3minuters promenad till skolan. Men det är tydligen jobbigt.


JAg kunde ha sovit till nio. Men icke. Planen var buss 8.40 Men sedan övervägde jag alla fördelar med bil, så det fick det blir. I mammas lilla swift. Ful som stryck, men söt at köpa. Och vad fan, allt som rullar med ratt är bra :)

Av Matilda - 7 februari 2010 12:02

Filmen igår var mycket bra :) Disney har gjort det igen. Välgjord och fin historia, som alltid när det kommer till Disney.


Morgonen har gptt till Biologi B. Jag kan massor, och provet är inte förens på fredag ;) Kind of najs. Hade tänkt dedikera hela dagen till plugg, men tydligen vill C ha sällspa i stan, så jag drar nog dit i eftermiddag. Lite annat än plugg måste man få gör, det är ju helg. Sedan blir det träning, hem, plugg, sova SENAST 10. Ska nämnligen skjutsa pappa till arlanda imorgon 04.20 och då lär det att ladda innan. Jag är mest nervös för att sömndruckna matilda ska origentera sig ur arlanda helt solo. Men det ger sig. Detta gott folk innebär att jag har bil nästa vecka :D Lite pankare, men med mycket mer tid. OCh det passar väldigt bra då det blir jobb på tisdag.


Av Matilda - 6 februari 2010 12:46

Dagens träning är över. Mitt hår är jävligt snyggt och snart är det dags att börja rulla mot Kisat och bio. Prinsessan och grodan it is :)

Sedan väntar plugget hemma.

Påminnelse till mig själv; JAG FÅR INTE KÖPA NÅGONTING I KISTA. Bara ett svart nagellack och strumpbyxor. Och kanske något smycke. Lycka till!


Over and out,

Av Matilda - 5 februari 2010 21:08

Jag är väldigt glad över att jag är väldigt när mina föräldrar. Visserligen bråkar vi titt som tätt, men så är det när man älskar varandra. Pappa och jag diskuterar saker, och mamma är som en kompis.

Just nu sitter vi i soffan med varsitt glas vin och kollar på let's dance.

Jag är dunderkär i EMD-mattias. Sjukt snyg, och ödmjuk! Och jag smälte när han beskrev sig som pojken som stod och drack saft på discot och inte fick dansa med dom coola tjejerna när han var liten.

Mamma har en liten crush på Stefan Sauk. Och han är faktiskt ganska välbevarad haha. Och trevlig. Verkar det som iallafall.


Under kvällen har jag hunnit fixa frillan också, eller bara färgen. Snyggt blev det. Ska klippa lite imorgon. SAmt införskaffa lite nytt lack till naglarna. Svart ska det vara. Och sen vill jag gäääärna skaffa lite snygga örhängen. Jag gillar kontrasten mellan coolt, stiligt och sött. Det är väl typ den stilen jag eftersträvar. Tänk Blair i Gossi girl så har ni en bild av min drömstil ;)

Av Matilda - 5 februari 2010 13:01

Jag har en städpaus. Ska dra tillbaka till skolan vid halv tre och ha en lektion. Sen blir det lite plugg efter skolan tills mamma kmmer och hmtar mig. Vi ska dra oh införskaffa gifter att ändra hrfärg med. För mig blir det kastanj igen. KOmmer bli skitsnyggt. Jag trivs mkt bättre i mörk än ljust hår. Mitt ansikte klommer mer tillrätta i mörkt :)


Facebook är en rolig sida. Egentligen väldigt onödig, men det är kul när gamla vänner kan hitta varandra. Som idag blev jag vän med O, och henne har jag inte sett på...10år? Shit gott folk, jag börjar blir gammal när jag kan berätta om någonting som händ för ett helt decennium tillbaka, som jag har egna minnen ifrån.


Owl city med fireflies är ruskigt bra. JAg dör lite varje gång jag hör den.  Den går just nu på repeat.


Iimorgon kommer min babe hem från amerikat :D äntligen, hon har varit minst sagt saknad.

Imorgon blir det prinsessan oc grodan me lillebror. JAg och B ha skyhöga förväntningar på disneys senaste skapese. De klipp jagsett tyer på att den får mer än godkännt ;)


Träning går bra, och mat går framåt. JAg har ftt tillbak fokus från en tids störande objekt. Men nu är jag tillbaka på rätt spår :) Pojkvänner är till för att förstöra. Det är de enda som kommer ut. Visst, det 'är kul at vara kär, men helt seriöst. Ju mer man gillar n perso, dsto mer kommer du i lutändan att bli sårad. Visst, ni kanske lever lycklig resten av livet. Men nejtack, jag står hellre över. Jag tänker inte lägga min lycka i någon annans händer :)


Over and out, time to dammsuga klart, äta och dra till skolan.

Av Matilda - 3 februari 2010 16:05

Det är helt galet hur mycket man kan gilla en person som inte gillar en själv tillbaka. Helt sjukt.

Och ja, jag föredrar ett miljövänligt alternativ varje dag.

Av Matilda - 2 februari 2010 19:08

Vi har religionskunskap på schemat den här terminen. Vilket ofta leder till debatten huruvida det finns en gud eller inte, vad meningen med livet är och vad som händer efter döden. Vissa hävdar fast att vi kommer att dömmas av en högre makt efter våra handlingar under livet. Om detta stämmer ligger jag illa till. Under den här dagen har jag begått inte mindre än fyra stycken av de katolska sju dödssynderna.

Avund ordet talar för sig självt

Frosseri när jag åt massa pizza till middag

Vrede i form av tuppjuck på biologi b labbrapporten jag ska skriva som jag inte fattar någonting av

och till sist Lättja då jag har pluggat minimalt och latat mig maximalt.

Skönt att jag är agnostiker i detta läge. Annars hade en lätt uns av ångest lätt kunnat infinna sig.

Det postiva är att jag skippade högmod, girighet och vällust som är de tre återstående. Dom sparar jag tills imorgon.

Nej föresten, högmod fick jag nog någon gång under dagen när jag snackade lite skit om någon. Sådär ja, bara två kvar tills imorgon :)

Av Matilda - 2 februari 2010 10:41

Jag måste göra någonting åt mitt blogg-beroende. Jag läser alldeles för många meningslösa bloggar varje dag. Och meningslös tv tittar jag på. Dags för en shape up och bli lite inspirerad istället för motsatsen

Ovido - Quiz & Flashcards