Alla inlägg den 15 september 2009

Av Matilda - 15 september 2009 20:53

Ni skarpsynta har lagt märke till det nya bloggnamnet. Det känns som att det definierar mitt liv och mina åsikter. Tolka det som ni vill ;)

Nu ska jag ut och roadtripa? Oo


Herre gud vilken dålig svenska jag har! Haha

Av Matilda - 15 september 2009 19:31

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Varje gång jag är i närheten av dig gör det ont i magen, jag blir förvirrad och tillfälligt hjärndöd, min tunga strejkar och det rycker hela tiden konstigt i mungiporna. Jag vill springa därifrån och samtidigt stanna kvar. Jag får frossa, och svettas på samma gång. Allting slutar att betyda något.

Vad finns det för medicin mot det här?


När vi ändå tar upp the ugly truth så såg jag den filmen precis :) REKOMMENDERAR! den är underbar! Gerald Butler i mitt <3. Och Katherine vad-hon-nu-heter-något-som-börjar-på-H tyckte jag var sämst i 27 dresses, men nu var hon riktigt bra. Superfilm helt enkelt :) Sen är frågan om den bör ses i herrsällskap. JAg menar vad pratar man om efteråt? Är det sådär du också tycker? Haha. Fast slutet är iochförsig romantiskt, så jag antar att ni killar kan sluta låtsas att ni inte bryr er ;) haha. Nog svammlat, det skötte jag så bra på NP idag så..


Av Matilda - 15 september 2009 16:33

Det är superduper väder ute. Ändå känner jag för filmmys. Några godbitar jag är sugen på att se just nu;

  • Krig och fred(2007)
  • The ugly truth (Bio)
  • New moon (november...suck..)
  • Twilight
  • True Blood
  • GOSSIP GIRL!!!

Känns som att jag känner mig kärleksfull just nu ;) haha..Det gör jag. Även om det är trassel så känns det...bra. Fortfarande. Förstår mig inte på mig själv haha.. JAg har tydligen gått och blivit optimist, trodde inte jag hade någon sån gen i mig. Men där ser man :)

Av Matilda - 15 september 2009 11:31

Herre gud. Jag har precis haft ett träningsprov inför riktiga nationella provet i Svenska B, skriftleigt. Min Uppsats är hel flummig. Jag fick som vanligt damp och skrev massa åsikter, och nåfinstans känns det som om jag tappade både tråden och ämnet. Men men, gjort är gjort.

Nu har jag beslutsångest, vad ska jag göra? Beror lite på en viss person också, som som vanligt inte kan ge något direkt svar. Men, slutklagat. Solet skiner och jag har slutat för dagen :)

Ovido - Quiz & Flashcards