Alla inlägg under september 2009

Av Matilda - 28 september 2009 09:30

Sitter i skolan och skriver på mitt historia b arbete. Det går seeeeeeegt. Jag vet vad jag vill få fram, men på något sätt har mina formulerarskillz totaldött över sommaren. Inte bra alls. Det är som om en femåring har skrivit mitt arbete, eller någon från typ fordon. Dock är det inte svenskahar, men det är pinsamt att lämna in skiten. Min lärare kommer tro att jag är efterbliven, eller aa det är jag ju på ett mindre uppebart sätt, men nu kommer jag att bli avslöjad. Jag får väl gråta lite eller något.


Jag har sovit hela helgen, och ändå är jag trött. Vad har jag lärt mig av det? Skippa sömnen, den gör ingen nytta iallafall om den är mer än 7timmar.


Mina inlägg är felstavade och mongoliserade eftersom jag aldrig orkar läsa igenom det jag skrivit. Bara så att ni vet.

TB

Av Matilda - 27 september 2009 20:07

Händer inte mycket här. Inte mycket als. Inge plugg och ingen träning. Suck, Tar tag i det nästa vecka. Ligger och kollar true blood, och saknar sällskap. Är i behov av det. Närhet. Det hät låter porrigare än det är menat hehe.

Av Matilda - 27 september 2009 15:33

Det finns många männiksor som behöver massa kompisar och vara omgivna av folk för att känna sig...jag vet inte... tillfreds. Jag vet att jag behöver en människa. Om jag skulle välja en människa att ta med tillen öde ö, eller bara välja en som jag skulle få behålla hela livet så är det min B. Hon är altid bäst, det går inte att förklara. Hon har alla egenskaper som är värdefulla.Lojal Smart. Rolig. Omtänksam. JAg vet inte, det går helt enkelt inte att förklara. Dessutom vet jag inte hur jag ska visa dig hur mycket du betyder, och jag kan inte uttrycka det med ord. Jag är bara rädd att du ska tröttna påmig, och hitta någon annan.

TB

Av Matilda - 25 september 2009 15:33

Belönar mig med lite True blood. Den är lite konstig, men bra :)

Skönt att slippa vänta en vecka mellan avsnitten. Internet är en underbar uppfinning.



Av Matilda - 25 september 2009 12:51

Jag struntade i att åka till skolan idag. Planen var att åka till skolan en stund o skriva klart historia b- arbetet, och äben skriva klart mitt föredrag om rökning. Dock kom jag på att det jag påbörjat om rökning var så dåligt att jag lika gärna kunde börja om helkt och hållet hemma. Ochhistorian är i princip klar, det sista finslipet kan jag ta på måndag. Jag skjuter inte upp, jag bara vet att jag kommer hinna klart på lektionen. Helt klart ett framsteg på pluggfronten. Och mitt föredrag suger fortfarande. Det är ett så trååååkigt ämne, jag menar, allt tjat om varför man inte ska röka har all hört hundra gånger. Det är svårt att hitta på något nytt som får det hela att verka intressant och fräsht. Aja. Om jag får dåligt så har jag ett år på mig att hämta upp det.


Kvällen är väldigt oklar. Jag vill egentligen bara krypa ihop med en film, och kanske med sällskap. Är helt slut. Förstår ingenting. Det bara snurrar. Hur kan man känna sig ensam när man är omgiven av människor hela dagarna?

Men det gör jag iaf. Känner mig så fruktansvärt ensam.

Av Matilda - 24 september 2009 16:33

NU ska jag plugga och vara duktig. Ska bort över helgen så det gäller att trycka in allt nu. Måste sätta mvg på provet i rättskunskap.


Av Matilda - 23 september 2009 14:34

Jag har tillbringat hela förmiddagen på Tingsrätten i Sthlm. Jag är helt taget :D JAg har hittat vad jag vill göra när jag blir stor.Ganska länge har jag haft en aning, men nu vet jag. Jag har varit omgiven av proffs som ser till att människor får sina straff och ta sitt ansvar. Dagens rättegång var ett brottsmål ang grov stöld(inbrott) narkotikainnehav, samt olovlig körning vid flertalet tillfällen. Det var rktigt intressant, sedan var åklagaren inte helt illa. Han var dessutom bäst, utslaget blev nästan på pricken det han ansåg. Coolt som fan :)

Om jag inte lyckas bli advokat(vilket jag SKA, på ett eller annat sätt) så ska jag gifta mig med en advokat. Det ska jag i vilket fall som helst. Intelligenta och påläsa män är sexiga. :)

Av Matilda - 22 september 2009 15:02

Jag har numera lärt mig hur man lägger upp youtube klipp :D Jag kanske är efterbliven, men som tur är finns det andra som kan förklara. Tack :)

Ovido - Quiz & Flashcards