Alla inlägg under september 2009

Av Matilda - 10 september 2009 17:00

Jahopp. Då var det torsdag. Allts en dag ifrån helg :D jippie.veckorna går faktiskt rätt fort. Dessutom har jag bara en lektion mellan tre och fyra imorgon, så det är inte alltför detungande. Helgen då?

Hm...Lördagen är så gott som spikad. Då blir det mys i Bromma, hos H, film och massa gott att äta :) Dessutom blir det nog så att jag och B har tillgång till bil, inte helt fel. Dock har jag ingen aning om hur man hittar till H, men både B och F ska med, så dom får läsa skyltar och origentera sig ;)

På fredag, imorgon alltså är det än så länge tomt. Hörde någon prata något om White room...haha vilket skämt. Å andra sidan har jag aldrig varit på stureplan och festat. Haha. Fortsättning följer....

För övrigt så är det riktigt fint väder. Satte mig ute en stund med lite mellis och spanska, och det kändes inte alls som september, snarare maj-juni. Skönt med lite solljus :)

 

Jag borde inte. Jag ska inte. Men jag vill, så mycket att det gör ont.

Av Matilda - 9 september 2009 20:31

Bloggen har trasslat idag, Försökte logga in tidigare, men då gick det inte. Det stod bara "du har blivit utloggad". Hallå?! Jag har inte ens varit inne?!

Idag provade vi ut mössor. Jag blir helt matt. Det finns ungefär 3 miljoner olika saker att köpa, från champangeglas(fula och för små;) ) till trosor. Jag funderade ett tag på att åka flak endast iklädd trosor, knästrumpor, slips och mössa. Hahaha. Jag spanade iallfall in lite mössa, samt vilka detaljer jag vill ha. Det måste vara klassiskt och stilrent. Jag är allergisk mot smaklöshet..

Nu vankas det idol (Sverige har ett antal stolpskott kvar, trodde inte det kunde bli värre än innan, men under kan ske) sen te och true blood. Jag är kär i den serien, och förälskad i svt som har lyckts (till skillnad mot fyran, jag menar hur mycket iqbefriat skit sänds inte där?) sen är det plus på reklampausernas frånvaro.



Av Matilda - 8 september 2009 21:56

Har vart ute och sprungit nu på kvällen. Vart seg som fan hela eftermiddagen, sen kollade jag idol. Men så gav jag migsjälv en rejäl spark ur soffan. Skönt. Sprang intervaller, spydde nästan på slutet. Dock åt jag ungefär en halv äppelpaj idag, så träningen går väl plus minus noll, eller aa mest minus. Men jag har gett mig fan på att träna lite men ofta, så klapp på huvudet på mig. Nog om det, intressegraden på inkägget hittills är ju måttligt för er..


Imorgon har jag et mission att utföra på morgonen, sedan ska jag till skolan lite tidigare än jag måste och prova ut STUDENTMÖSSA :D:D.

Dagens citat, (jag beklagar mig över mina skavsår till en kompis):

"Ajajaj helt sjukt mycket pain dedär lät, du är värd en jaccuzi o en masage av mig:D

Med rosor, utan trosor o jättebra musik".

hahah världens gulligaste.


Av Matilda - 8 september 2009 13:23

Jahopp,nu har dom gjort om hela bloggagratis.se. Mycket intressant,då jag tkr det fungerade utmärkt innan. Jag är så fruktansvärt sämst på att fixadesign mm,så jag var gladför att det var enkelt innan...aja...det löser sig nog.

Sitter i skolan och väntar på att aktiekunskapen ska börja,sen är dagen slut.Tyst


Jag fattar inte vad du håller på med,och ännu mindre vad JAG håller på med. I slutändan kommer det änså bara vara jag som bryr mig, som alla andra gånger innan. JAg har redan testat det här en gång innan. Det slutade inte vackert.

Av Matilda - 7 september 2009 21:53

Blev lite träning ikväll :) gympa i ksängen, mkt skönt att svettas och känna lite darr i benen. Sånt gillar vi. Mer bra idag är att jag motstod frestelsen att köpa kexchoklad :) Det går åt rätt håll gott folk!

Nu sitter jag och äter kräm. Den informationen i sig är ju kanske inte jättegivande för er. Men grejen är att min mamma har gjort egen persikokräm, och det är inte att leka med!! Min mamma är inte direkt det husmoderliga typen, hon hatar att baka osv, men när hon väl gör det är hon bäst :D Lilla söta mamma<3. Även om hon är en kärring ibland, men hey, vem är inte det?

Borde pluggat matte...men det är så jävla segt. Nu är det hur som helst dags för lite skönhetssömn, klockan ringer sex imorgon :/

xoxo

Av Matilda - 7 september 2009 09:11

Börjar inte förens vidtolvtiden, har sovmorgon+ att vi hade eget arbete på historian. Men det kan jag göra senare, skönare nu att sitta och bara slöa. Den här veckan ska jag ta tag i plugget, och iallafall påbörja mina arbeten, och försöka komma ifatt i matten. Dessutom ska jag springa MINST 3ggr, minst 6km. Nu får det vara nog med slöandet. Ska även städa, behöver pengar så att jag kan köpa träningskort i kungsängen. Dom har faktiskt massa rolig träning. Ska nog testa ikväll m mamma på någonting. Det är bra med lite varierad träning. Dessutom ska jag INTE äta godis i veckan, och undvika fika i stort, det får jag spara till helgen. Har varit mer sötsugen än vanligt nu i helgen, och det är INTE hållbart!

Av Matilda - 6 september 2009 16:45

Igår blev det utgång, därav dålig uppdatering. Först drog vi till Viperrom och det var väl helt ok, sen blev det mango bar. Mkt trevligt :) R kom dit och gjorde oss sällskap, sen kunde det inte bli så mycket bättre. Vid tretiden haltade vi mot nattbussen i klacka(har ont i fötterna fortfarande ;) ) och stannade på donken och inhandlade fyllekäk, mums.


Av Matilda - 5 september 2009 13:39

Jag har lovat mig själv att inte bry mig. Inte låta mig jämföra mig med andra. Ändå gör jag det hela tiden. Att bygga upp en självbild genom att jämföra med andra är inte ok längre. Det är inte så det fungerar. Uppbyggnaden går fort, men allt raseras av en ända liten vindpust.

Jag har lovat mig själv att inte vara svag, och att inte låta andra påverka det. Jag har lovat mig själv att inte vara svag.

Ovido - Quiz & Flashcards