Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av Matilda - 31 augusti 2009 21:00

Jahopp så har en ny vecka börjat, och första dagen snart slutat. Gud så filosofiskt.

Idag har jag varit väldigt duktig på träningsfronten, gick imorse och sprang 6km på kvällen. Mindre ambitiös har jag varit på skolfronten, men det kan jag fixa till imorgon. Det är faktiskt sista året, bäst att ta vara på den tid, och de slutbetyg, som jag har kvar.

Sitter iaf nyduschad och har precis smällt i mig två knäckemackor. Jag läste någonstans att man inte ska å och lägga sig hungrig, fast samtidigt fattar jag inte hur det ska gå till när man inte ska äta efter 6? Man hinner bli sugen igen på de 5 timmar mn är vaken efter det, eller är det bara jag?. Måste äta mindra, och förmindska magsäcken. Fuderar även på att köra ett mål om dagen på pulverdiet eller liknande. Mamma kommer få damp. Men ärligt talat skite jag i det. Jag trivs inte med min kropp, den behöver bara bli liiiite mindre. Aja, det återstår att se hur jag gör med det..


Föresten undrar jag en sak. Spelar det någon roll för läsare hur den som bloggar ser ut? själv tycker jag det, hur är det med er? Vill ni se hur jag ser ut?

xoxo

Ovido - Quiz & Flashcards