Alla inlägg under augusti 2009

Av Matilda - 10 augusti 2009 22:14

Vart tog den här dagen vägen? Allt jag borde gjort har jag såklart inte gjort. Gick en liten sväng imorse, och tanken var att jag skulle springa på kvällen. JAg känner mig plufsig som fan, och magen putar. USCH!

Nu ska jag vandrat mot sängen, måste vara på topp imorgon.

xoxo

Av Matilda - 10 augusti 2009 13:19

Är hemma med min lillebror. I egenskap av storasyster och pank så är jag banvakt till min lillebror den här veckan. Han är rätt söt :)

Mamma är snål, men i och med att jag är på gränsen till desperat så gör jag vad som helst för ingenting, eller nästan iallafall haha.

Annars är jag lite besviken på vädret, det är visserligen varmt, men inget solväder. Fast det är rätt bra, för man måste ju vila skinnet lite, jag menar gammal-skinnväsk-hy är ju ingenting att eftersträva i min värld. Dessutom gjorde jag misstaget att sola topless och glömde att jag var helt vit. Resultatet är att mina pattar är helt röda och ömma, inte skönt för fem öre! Ajaj säger jag bara..

xoxo

Av Matilda - 9 augusti 2009 21:00

Casanova är kvällen film. Det är egentligen rätt fånig, men Heath Ledger är/var så stört het! Det är lugnt min drömkille. Han är perfektion. Det blir inte bättre än så. Visst, världen är full av fina killar, men han är outstanding. JAg blir svag bara av att titta på honom.

Den här bilden har jag i telefonen.


För övrigt så ska jag snart åka till B och ha lite trevligt. Det blev ingenting igår, dels för att hon hade ont i huvudet och dels för att jag inte kunde köra till henne. Mamma bjöd på en bacardi breezer, smaskigt.

Nu ska jag ägna all min konsentration på min man<3

xoxo

Av Matilda - 8 augusti 2009 18:55

På min besöksstatisktik har jag inte så många unika besökare, men däremot några fler per dag. Och det tycker jag är väldigt kul :) För visst, jag uppskattar folk som kollar min blogg, men såklart så är det ännu roligare om ni som hittar hit kommer tillbaka :)


Har varit ute på en powerwalk, och lagat middag. Det blev svampomelett och knäckebröd. Simpelt, men gott och nyttigt :)

Ikväll ska jag vara med B, vi ska ta igen lite tid och snacka massa skit :). Det är så skönt att ha en vänskap som den. Den bara är, och vi kan slappa och göra ingenting utan att känna press. Förhoppningsvis kan vi baka kladdkaka :D Kladdkaka är alla kvinnors räddare i nöden. MUMS!.

xoxo

Av Matilda - 8 augusti 2009 15:31

dålig uppdatering idag. Anledningen är att det är så fint väder att jag legat ute och solat bara :) Hoppas ni har det lika skönt om mig :)

xoxo

Av Matilda - 8 augusti 2009 12:15

När vädret är såhär så älskar jag att bo i Sverige :) det är helt underbart!

xoxo

Av Matilda - 7 augusti 2009 22:23

Kände inte för att göra någonting ikväll. Så nu kollar jag på SATC, äter after eight och målar naglarna med MAVALA- LA PAZ.  Skitsnyggt till brännan tkr jag :) Mina naglar har perfekt längd just nu, långa, men ändå inte som klor. Långa naglar gör underverk för händerna, och helhetsintrycktet, om dom är fina. Jag gillar att ha färg på nagellacket, för att det syns bättre och är fint att matcha, men om jag hade haft ett jobb och lite mer inkomst hade jag nog testat att fixa naglarna på en salong.  Jag borde verkligen ställa undran chockladen, det här är inte bra....nåja, en liiiiten bit till (a). Får springa imorgon :) livet är till för att levas.

xoxo

Av Matilda - 7 augusti 2009 19:33

Jag provade precis mina nya g-star jeans. Måste säga att dom är riktigt snygga på! Jag undrar en sak, vad är egentligen snyggast? En liten rumpa som knappt syns, eller en lite större som syns? Jag behöver era åsikter, då jag själv inte kan vara partisk i den frågan. Jag har nämligen komplex för min bakdel och mina lår.

Men jag försöker bli av med det, för jag tycker ändå att jag i övrigt har kropp som duger (varför klaga på något man i grunden inte kan ändra) och jag gillar mitt ansikte. För vad är egentligen snyggast, en snygg kropp med "fult" ansikte, eller en ok kropp med ett snyggt ansikte? För i sluändran så är det faktiskt insidan som räknas, för de flesta männiksorna iallafall.

Jag har iallafall spungit, blev bara 6km, klart en nedgång. Annars försöker jag hålla mig på minst 8km.

xoxo

Ovido - Quiz & Flashcards